Nieuws

Iedereen van harte welkom op onze pagina! Wij willen ons specialiseren in leuke spullen voor cattery en echte kattenliefhebbers. Hier verschijnen onze foto updates van facebook. Je kan ons ook op fb zelf volgen. Wij zullen geregeld klanten hun foto’s delen en nieuwe producten aankondigen. Hopelijk vallen de spulletjes bij jullie en onze poezelvriendjes in de smaak.

Mochten er vragen zijn , mag je altijd een berichtje sturen

Remember : We love cats !


6 days ago

CatsandStuff

Nieuw extra stevige gamma palen spoedig online. Voor de snelle beslissers momenteel 5% extra korting als jullie een bestelling doorgeven nog voor ze op de site staan 😉

Gratis levering van deze palen, reserveonderdelen apart te bestellen mocht er ooit toch iets stuk gaan 😻
... See MoreSee Less

1 week ago

CatsandStuff

UPDATE PARKEN

De grijze parken zijn ook uitverkocht geraakt. Al een geluk worden ze de 27e van deze maand terug verwacht. De roze blauwe en groene gaan terug in productie op 10 april , maar kunnen pas uitgeleverd worden rond midden mei 🙂
... See MoreSee Less

UPDATE PARKEN

De grijze parken zijn ook uitverkocht geraakt. Al een geluk worden ze de 27e van deze maand terug verwacht. De roze blauwe en groene gaan terug in productie op 10 april , maar kunnen pas uitgeleverd worden rond midden mei :)Image attachmentImage attachment

2 weeks ago

CatsandStuff

Beste klanten, Hierbij een update over de leveringen van onze postdienst:

Een groot deel van onze pickup punten moet sluiten. Voornamelijk voeding- en krantenwinkels mogen nog open blijven, waardoor er op dit moment nog ongeveer 25% van onze shops actief is. Gezien de snel veranderende context waar we ons allemaal in bevinden, kunnen we niet garanderen dat dit zo blijft.
In geval van een onsuccesvolle thuislevering, brengt de chauffeur het pakket niet meer naar een Pickup parcelshop. We doen tijdelijk wel een tweede leverpoging aan huis. Is deze tweede leverpoging ook niet succesvol, dan gaat het pakket retour.
Promoot ‘neerzettoestemming’ zoveel mogelijk bij uw klanten. Het is goed weer, dus laat uw klanten de toestemming geven om hun pakket op een veilige plaats achter te laten. Ze kunnen dit heel eenvoudig doen via het myDPD portaal, de app of via de chatbot op onze website.
Eindontvangers kunnen hun pakketten niet langer naar een Pickup parcelshop herleiden. Gezien het gering aantal actieve shops, zetten we deze optie tijdelijk uit. Als de situatie keert, zetten we de optie uiteraard terug actief.

Als jullie bestellen , zorg dan dat je thuis bent. Indien na een 2e poging je pakket niet kan afgezet worden komt deze retour en dit brengt kosten met zich mee.. Deze moeten wij dan helaas doorrekenen. We bezorgen voor elke zending je pakket nummer.

Hopelijk is alles spoedig achter de rug. 🍀
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Vandaag pakket keurig thuis ontvangen

Vandaag pakket ontvangen je mag toch niet buiten dus ik was thuis

2 weeks ago

CatsandStuff

Mooi stevig en veilig. Helemaal fan. Leuk prijsje ook! 19.95 eu

Ontdek dit volledig gamma via de link

www.catsandstuff.be/?s=Junior&post_type=product
... See MoreSee Less

Mooi stevig en veilig. Helemaal fan. Leuk prijsje ook! 19.95 eu

Ontdek dit volledig gamma via de link

https://www.catsandstuff.be/?s=Junior&post_type=productImage attachment

2 weeks ago

CatsandStuff

De vibrisse natvoer zijn weer aangevuld en weer allemaal zichtbaar op de webshop!

www.catsandstuff.be/?s=vibrisse&post_type=product
... See MoreSee Less

De vibrisse natvoer zijn weer aangevuld en weer allemaal zichtbaar op de webshop! 

https://www.catsandstuff.be/?s=vibrisse&post_type=product
Load more